Každá žena je neopakovatelná a záhadná po svém, nikdy nevíš, co se skrývá uvnitř. Bonbón ve fádním obalu může mít skvělou chuť – a naopak.
Bonbóny bývají různé. Některé se rychle rozpouštějí, jiné jde špatně rozkousnout, jsou i bonbóny složené z různých vrstev a s různými náplněmi. Všechny mají své milovníky a ctitele – stejně jako ženy.
K jakému typu bonbónu se zařadíte (jste-li žena) a k jakému přiřadíte svou partnerku (jste-li muž)?
1. BERAN: «HORKÁ ČOKOLÁDA»
Žena Beran je vášnivá a vzrušující. Ve vztahu s „horkou čokoládou“ je třeba udržovat určitý teplotní režim vášně, aby nevychladla. Není to nějaká obyčejná horká čokoláda, jsou v ní přísady: hřebíček, zázvor, pačuli a černý pepř. Takové horoucí jidlo ovšem nemůže vyhovovat těm, kdo jsou zvyklí na „střídmou kuchyni“, nemají v oblibě ostré dojmy a bouřlivé vášně.
2. BÝK: «PTAČÍ MLÉKO»
Tenhle bonbón má vcelku odhadnutelnou náplň. Klidná, mírumilovná, připomíná spíše laskavé telátko, než býka, zřídkakdy se rozčílí. „Ptačí mléko“ je symbolem domácího krbu a pohodlí. Astrologové se domnívají, že z žen Beranů jsou ty nejlepší manželky. „Ptačí mléko“ však vyžaduje specifické podmínky „uchování“ – potřebuje spolehlivého partnera, siláka, za jehož zády se bude cítit chráněna jako za kamennou zdí, která ji skryje před žárem problémů i chladem nepohody.
3. BLÍŽENCI: «RAFAELLO»
Budí dojem naprosté beztíže, to však je klamný dojem. Každá žena Blíženec v sobě skrývá tvrdý oříšek. Mnoho představitelů mužského rodu by potvrdilo, že udržet si „Rafaello“ není tak snadné. Dá se lehce strhnout, ale stejně lehce uprchne k jinému, pokud ve vztahu začíná vládnout nuda. Tato povrchnost a neserióznost Blíženců je vyvážena jejich intelektem a mnohostranností. Rafaello je zdrojem různorodých „chuťových dojmů“, které vám žádné jiné znamení neposkytne.
4. RAK: «ŽELÉ V ČOKOLÁDĚ»
Tato delikatesa má milióny ctitelů po celém světě. Stejně jako příprava želé nabízí řadu jemných nuancí, tak také žena Rak vyžaduje jemné nuance v přístupu k ní. Při nešikovné péči se stává zcela nejedlou. Je to stvoření něžné a zranitelné, nesnáší příliš silné zahřátí. V mládí vyžaduje ve vztazích romantiku, časem zdrsní a není ochotná pouštět svého partnera jen tak z dohledu, což se právě mnohým velmi líbí.
5. LEV: «KARAMELKA»
Karamel je součástí mnoha bonbónů, ovšem jeho příprava vyžaduje značnou trpělivost. Obyčejný cukr při ní získává vlastnosti řídkého medu jantarové barvy a neopakovatelné vůně. Žena Lev – „Karamelka“ je z pohledu mužů, kteří si potrpí na sladké, největší kejklířka. Často je prostě jen drahou a nedostupnou věcičkou. Ovšem obklopena zbožňováním a zahřívána nadšenými pohledy je zvláště chutná a dokáže být ozdobou té nejelegantnější oslavy.
6. PANNA: «OŘÍŠEK V ČOKOLÁDĚ»
Žena ve znamení Panny patří do kategorie tvrdých dezertů, jako jsou ořechové bonbóny, griliáž a některé pralinky. Život Panny je zpravidla podřízen přísnému, logicky vybudovanému řádu a rozkousnout tuto pochoutku napoprvé se nikomu nepodaří. Nepřístupnost povzbuzuje mužskou chuť bez ohledu na bezpečí korunek a plomb. Pro začátek je dobře nechat ji trochu rozpustit a teprvé poté ochutnat nezapomenutelný, místy až zuřivý nádech vášně.
7. VÁHY: «BRUSINKY V ČOKOLÁDĚ»
Polévané brusinky jsou nejenom rafinovaná, ale i užitečná lahůdka. Takové ženy obvykle „moc není“. Čokoládová vrstvička je jemná a tenká, velmi křehká a odkládat ochutnávku se nevyplácí. Ženy Váhy nesnášejí nepohodlí a hrubé zacházení. V takovém případě se lehounce nakyslá náplň mění v žlučovitou hořkost.
8. ŠTÍR: «TVRDÝ BONBÓN»
Žena Štír dokáže své touhy zmrazit, ale zároveň snadno roztaje. V lásce je taková žena velmi zajímavým jedincem. Nejprve je třeba se potrápit zvědavostí a pozorovat ji jen na dálku. Rovnou se zakousnout se nedoporučuje. Je třeba opatrně zkoumat chuť a počítat s tím, že nebude kdovíjak barvitá, zato však je stálá. Je-li na začátku chladivě větrová, bude taková stále, je-li kyselá, nezmění se. Tento bonbón, který vypadá jako cukrový křišťál, je třeba vychutnávat dlouho, časem ho i odložit a začít pak znovu. Právě to vyhovuje mnoha milovníkům sladkostí.
9. STŘELEC: «PĚNOVÁ ČOKOLÁDA»
Celé to tajemství je v těch vzdušných bublinkách… Bublinkovou čokoládu můžeme přirovnat k šampaňskému, což v člověku budí dojem svátku na pozadí šedých všedních dnů. Žena Střelec má výbušný temperament i charakter. Vztah s ní je vždycky na ostří, vždycky úchvatný.
10. KOZOROH: «VIŠNĚ V ČOKOLÁDĚ»
Zástupkyně tohoto znamení mají schopnost uchovat a „zakonzervovat“ svou krásu a energii na dlouhá léta. Mít takový bonbón k dispozici je pro každého muže výhrou. Někdy však klade příliš vysoké nároky na potenciálního partnera a riskuje tak, že se ze šťavnatého ovoce doprovázeného příchutí likéru promění v tvrdou a zmrazenou zimní višeň bez chuti i vůně. Takovou pak rozehřát si vyžádá mnoho času.
11. VODNÁŘ: «BEZÉ»
Vodnářka – Bezé je francouzský dezert ze šlehaných bílků. Kontakt s takovou ženou je potěšení samo. „Bezé“ dokáže být jemné, v ústech zrovna taje, může být měkké i tvrdé a křupavé, mohou v něm být oříšky a kousky čokolády… Chuť bezé je nepředvídatelná a neočekávaná. Nejtěžší je dosáhnout u něj stability. Co se včera zdálo u bezé být jasnou věcí, může se dnes změnit v pravý opak. Bezé je lahůdka pro všechny, kdo mají rádi něco neobyčejného a originálního..
12. RYBY: «LIKÉROVÝ BONBÓN»
Tato žena Ryba je velmi něžná, často je příčinou jisté mužské milostné opojenosti, která se může změnit v naprostou závislost. Hodí se i pro ty nejzajištěnější a nejúctyhodnější milovníky sladkostí. Podle astrologické „bonbónové teorie“ se právě v ní skrývá ono ženské tajemství, jemuž se říká tajemný šarm neboli „rozinka“.
Jak se zamilovávají znamení horoskopu
Test: celá pravda o tobě a tvé lásce